باذن الله نبتدى على بركة الله
[color=blue]
المقادير
ليمون على حسب الكمية الراد تخليلها
عصفر (تجدية عند العطار اةالسوبر ماركت ) كميتة على حسب كمية الليمون تقدير جزافى
حبة البركة
ملح
شطة حسب الرغبة
زيت عادى
الطريقة
يقطع الليمون اربع او نصفان بس مش نقطعها خالص يعنى نفتحها علشان نحشيها
يخلط باقى المقادير حبة البركة + العصفر + الملح
ثم نحشى به الليمون ونرصة فوق بعض فى برطمان زجاجى
ثم نعصر فوقة كمية من الليمون ولا نرمى القشر
نضع كمية زيت مناسبة ثم نضع قشر الليمون المعصور سابقا
طبعا مع الضغط البسيط على الليمون
ثم نضع كمية زيت بعد وضع قشر الليمون
ونغلق البرطمان باحكام ولا نفتح علية الا بعد مرور شهر على الاقل
وعند اللاستخدام نزيل قشور الليمون ولا تخافى اذا وجدتيها متغيرة اللون
لاننا نضع القشور حتى تزيل اى حاجة او عفن يصل لليمون
وبالف هنا
للامانه منقول ودعاكم لصاحبة الطريقه بالشفاء العاجل[/color]